OFFICE OF THE DEPUTY COMMISSIONER/ DISTRICT ELECTION OFFICER AIZAWL DISTRICT : AIZAWL

(ELECTION BRANCH)

HRIATTIRNA

MP (Lok Sabha) General Election, 2024 inbuatsaihna atan leh EVM hman dan hrechiang duh te tan EVM Demonstration Centre chu DC Office (Election Branch) Aizawl ah leh Darlawn BDO Office ah te dah a ni.

EVM hman dan in zirtirna leh inhrilhfiah (Awareness) na turin he EVM Demonstration Centre hi siam a ni a. A duh apiang ten he Centre ah hian vote an thlak chhin thei dawn a, EVM hman dan te leh vote thlak dan te hrechiang turin heng Centre te hi office hun chhungin tlawh theih a ni ang.

He EVM Demonstration Centre hi inthlan puan hma zawng chu kalpui tur a ni.

Sd/- LALNUNFELA CHAWNGTHU

Election Officer, Aizawl District, Aizawl. Aizawl, the 6th Feb, 2024.

Memo No. H.11011/36/2023-DEO(A)/

Copy to:

- 1. The Jt. Chief Electoral Officer, Mizoram, Aizawl.
- 2. The IPRO, Aizawl for information and wide publicity.
- 3. The SDO(C) Sakawrdai/BDO Darlawn.
- 4. All Political Parties for information.

(LALNUNFELA CHAWNGTHU)

Election Officer, Aizawl District, Aizawl.