## OFFICE OF THE DISTRICT ELECTION OFFICER AIZAW L DISTRICT : AIZAWL

( ELECTION BRANCH )

No. H.11011/21/2023-DEO(A)/

Aizawl, the 29th Nov, 2023.

## **HRIATTIRNA**

Mizoram Legislative Assembly General Election, 2023 atana vote tla te chhiar na chu Election Commission of India in hun a ruat ni **3.12.2023 zing dar 8:00** atangin a hnuaia tarlan hmunah te hian neih tur a ni tih kan in inhriattir e.

Sl.No.	No. & Name of AC	Counting Hall Location
1	7-Tuivawl (ST) AC	Assembly Basement I (A)
2	10-Aizawl North I (ST) AC	Assembly Basement I (B)
3	11-Aizawl North II (ST) AC	DC Office Building Top Floor (South)
4	12-Aizawl North III (ST) AC	DC Office Building Top Floor (North)
5	13-Aizawl East I AC	Opposite to L&B Room Second Floor
6	14-Aizawl East II (ST) AC	Near Stationery Room Second Floor
7	15-Aizawl West I (ST) AC	Pisapui Hall First Floor
8	16-Aizawl West II (ST) AC	L&B Room Second Floor
9	17-Aizawl West III (ST) AC	GAC Room No. 506
10	18-Aizawl South I (ST) AC	GAC Room No. 505
11	19-Aizawl South II (ST) AC	Assembly Basement II (A)
12	20-Aizawl South III (ST) AC	Assembly Basement II (B)

## Sd/-LALNUNFELA CHAWNGTHU

Election Officer, Aizawl District, Aizawl.

Memo No. H.11011/21/2023-DEO(A)/ Copy to: Aizawl, the 29th Nov, 2023.

- 1. The Jt. Chief Electoral Officer, Mizoram, Aizawl.
- 2. All Returning Officers, Aizawl District.
- 3. Nodal Officer/Asst. Nodal Officer i/c Counting of Votes
- 4. All Political Parties, Aizawl.

Election Officer, Aizawl District, Aizawl.