OFFICE OF THE DISTRICT ELECTION OFFICER AIZAWL DISTRICT : AIZAWL

(ELECTION BRANCH)

No. H.11011/11/2023-DEO(A)/

Aizawl, the 5th Nov, 2023.

HRIATTIRNA LEH NGENNA

MLA General Election, 2023 lo awm turah hian Election duty ten a hun taka an tih tur te an tih theihna turin, ni 6.11.2023 leh ni 7.11.2023 chhung hian veng hrang hranga Polling Station panna kawngpui leh veng chhung kawngah te election duty/officials te lirthei leh an chetna dal zawngin insakna bungrua, lirthei leh thil dang te dah lo turin mitin te kan inngen e.

(NAZUK KUMAR)
District Election Officer,
Aizawl District, Aizawl.

Memo No. H.11011/11/2022-DEO(A)/ Copy to: Aizawl, the 5th Nov, 2023.

- 1. The Municipal Commissioner, AMC.
- 2. The Jt. Chief Electoral Officer, Mizoram, Aizawl.
- 3. The Engineer-in-Chief, PHE/P&E.
- 4. The Chief Engineer (Roads), PWD.
- 5. The Director, UD&PA.
- 6. The Superintendent of Police, Aizawl
- 7. The Superintendent of Police (Traffic)
- 8. All Returning Officers/ Asst. Returning Officers.
- 9. All Sector Officers.
- 10.All Booth Level Officers.
- 11.All Chairman/President, Local Councils/ Village Councils Aizawl District.
- 12.All Political Parties.

(NAZUK KUMAR) District Election Officer, Aizawl District, Aizawl.